SKIBHUSPIGERNE

Skibhusvej 175, st. tv.         

5000 Odense C             

Tlf. 65 90 51 15            
 


 

 

 

Angelina

 

22 år
178 cm / 68 kg
Lækreste J-skåls bryster

Speciale:
Kæresteoplevelser -Deepthroat -
Dominans
 

 


Er du frisk på sjov og ballade med den ultimative sexbombe du længe har mødt?

Jeg er en smilende lækkerbisken der elsker intens sex med masser af øjenkontakt og nærvær. Jeg hviler 100% i mig selv og jeg elsker mit lille bijob, det vil du også hurtigt finde ud af når du møder mig ;) Jeg er en 22 årig studine skønhed, med høje kindben, smukke store azurblå øjne og store bløde kysseglade læber og et dejligt varmt smil. 178 cm og 68 kg feminint fordelt, med den flotteste timeglas figur og en dejlig lækker sambamås, der godt kan tåle et par klask hvis du spørger pænt ;) Jeg har en blød og lækker J-skåls barm, som føles 100% naturlig på trods af den ikke er økologisk!

Jeg er frisk på vild våd dyb sex, men nyder bestemt også at være helt tæt og intim. Jeg er ALTID iklædt frække pikanterier, og høje stilletter. Jeg har kostumer, læder, latex og lak.

Jeg har en sprudlende personlighed, positiv, smilende og altid i godt humør. Jeg er meget serviceminded, og jeg går op i at du får den tid du har krav på.  Så hvis du er frisk på en fræk OPLEVELSE med en nærværende skønhed, der vil gøre alt for at du går med blævrende knæ og med et smil på læben, så er jeg den du skal besøge :) ;)

Kun fantasien sætter grænser, så ring endelig hvis du har en fræk leg som vi skal udforske sammen. ;)

Kontakt for booking : 91938575
Mail: Angelinasweets@hotmail.com

Tilbyder:

GFE - Våde Kys, kram og nærvær. Deepthroat, dominans, slavepige, spansk, rollespil, fod fetish og Dirty talk

Du kan finde anmeldelser om mig på Eroguide.

Kys fra Angelina

 

Copyright © Skibhuspigerne.dk 2015