SKIBHUSPIGERNE

Skibhusvej 175, st. tv.         

5000 Odense C             

Tlf. 65 90 51 15            
 


 


 

 

Caroline

 

21 år
174 cm / 52 kilo
Ægte D skålSpeciale:
DIG !!!

 


Caroline er en nystartet uskyldigt udseende blondine, med det skønneste venlige, imødekommende og smilende væsen! Brandvarm og total fræk studinebabe! Høj, slank og langbenet pige, med de helt rigtige modelmål. Absolut smukkeste og mest velsiddende ÆGTE D skåls bryster, der elsker fræk opmærksomhed!!! Naturligt smukt ansigt, blonde og yderst velplejede lokker, lange,- helt ned til den velformede frække røv!. Yderst veldrejet høj, slank og solbrun skøn pige. Over de lange slanke stænger finder du den strammeste lille glatte jomfrumis.

Caroline frister med alle blide former og tænder på de halve timer, hvor alt kan ske!! Caroline er til både de stille rolige erotiske lege med kan også give den gas og give dig den vildeste omgang lagengymnastik du nogensinde har oplevet. Trænger du til opdragelse er Caroline den helt rette, til at give dig en lektion i takt og tone,- med en rød bagdel til følge!

Caroline er altid iført frække pikanterier. Vi må her bringe en ADVARSEL: Carolines uskyldige ydre snyder!!! Hun er fræk som bare fan...!!!!!

Copyright © Skibhuspigerne.dk 2011